Fier Vechi Voluntari

Colectare Fier Vechi Voluntari

Fier Vechi Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Voluntari: Colectare Fier Vechi Voluntari.

  Ecoplast Industries Group este o societate cu sediul in Constanta, infiintata in anul 2004 ce asigura servicii ecologice si prelucrare deseuri de mase plastice.
Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.
  Scopul SC ECOPLAST INDUSTRIES GROUP SRL este de a asigura servicii de reciclare neferoase, fier vechi, mase plastice, DEEE, management al deseurilor periculoase si nepericuloase, servicii in domeniul nuclear, constituindu-se astfel în servicii sigure si de calitate, raspunzand cerintelor si reglementărilor legale precum si cerintelor si asteptărilor clientilor.
  Cele mai comune elemente: aluminiu, cupru, zinc, plumb, staniu, nichel, alama, bronz.
  Activitatea de reciclare neferoase in mod special a aluminiului ofera solutii inteligente si practice vietii moderne, are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs: este usor, rezistent, nu rugineste, este un bun conducator de caldura si electricitate, este ductil si nu are miros.
  Dozele de aluminiu ajung la centrele de prelucrare si reciclare neferoase cu ajutorul diferitelor puncte de colectare unde sunt concasate, balotate si transportate la unitatile centrale de procesare sau instalatiile de recuperare. La instalatiile de recuperare, cutiile zdrobite sunt in primul rand incalzite pentru indepartarea umiditatii si apoi sunt incarcate intr-un cuptor de retopire.
Fierul este un material 100% reciclabil in consecinta, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite, cu efecte pozitive asupra consumului de energie.
  Activitatea de reciclare fier vechi a condus la aparitia urmatorului fenomen: productia cuptoarelor Siemens-Martin s-a redus in ultimii ani de doua ori si jumatate, in timp ce otelul produs de cuptoare electrice a crescut cu peste 26%. Se prevede ca in urmatorii ani, cca. 10% din otel (60 milioane tone) sa se obtina prin retopirea fierului vechi numai in cuptoare electrice. Procesul de reciclare fier vechi contribuie si in alte procedee metalurgice cum ar fi ajustarea compozitiei. Desi productia de otel a ramas relativ constanta sau chiar a crescut, extractia de minereu a scazut sensibil.

 

Servicii

Principalele domenii in care activam sunt:

  • Reciclare DEEE
  • Managementul deseurilor periculoase si nepericuloase
  • Servicii in domeniul nuclear
  • Reciclare deseuri feroase, dezafectari cladiri si structuri metalice
  • Reciclare neferoase
  • Reciclare mase plastice
  • Recuperarea si valorificarea deseurilor feroase tip E1-E3
  • Sortarea si debitarea deseurilor feroase la cote standard, conform stasurilor in vigoare
  • Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale, masini si echipamente de ridicat si transportat, dezafectari in domeniul feroviar, petrolier si electric.
  • Transportul in conditi de siguranta de la client catre valorificator

Galerie foto