Fier Vechi Teius

Fier Vechi Teius

Fier Vechi Teius reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Teius: Fier Vechi Teius.

  REMAT TOTAL CENTER SRL este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate principala, recuperarea materialelor reciclabile sortate, in special: deseuri feroase si neferoase. Managementul societatii este de origine romana, fiind constituit din forta de munca superior calificata, capabil sa ofere un flux informational eficient, o strategie viabila si si sa asigure operativitatea luarii deciziilor.
  REMAT TOTAL CENTER SRL depune toate eforturile necesare dezvoltarii sistemului de colectare a deseurilor in judetul Alba, pentru ca deseurile cu potential pentru reciclare sa fie recuperate si introduse in circuitul aferent acestora.

  Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc. Toate aceste materiale se proceseaza in bazele proprii conform normelor tehnice in vigoare, urmand ca materia prima secundara sa fie livrata catre combinatele siderurgice. Ultima categorie de materiale reciclabile se preteaza cel mai bine la prelucrarea in instalatii de tip shredder.
  Reciclarea metalelor a devenit un fenomen de anvergura. Rata recilclarii metalelor a crescut constant in ultimii ani, iar interesul pentru recuperarea metalelor utile a crescut la randul sau odata cu concentrarea societatii umane asupra sustenabilitatii si a limitarii resurselor.

Servicii

Colectare fier vechi

  • deseuri feroase si neferoase
  • deseuri de fier si fonta
  • doze aluminiu, inox, cupru, nichel, bronz, plumb
  • calorifere, tevi, tabla, span, otel, aluminiu sarma
  • alama, amestec de metale, radiatoare aluminiu-cupru

RECICLAREA VEHICULELOR SCOASE DIN UZ (VSU)
  Cu ajutorul instalatiei de decontaminare, extragem din autovehiculul care urmeza sa fie macinat, toate fluidele ramase, precum: combustibil, uleiuri, lichidul de frana, antigel, solutia pentru spalarea parbrizului, dar si acumulatorii. Fluidele sunt depozitate apoi in recipienti inchisi, urmand sa fie predate societatilor specializate in reciclarea lor. Prin decontaminare, vehiculul scos din uz este transformat in deseu "verde". Dupa ce s-a efectuat decontaminarea, se procedeaza la indepartarea unor piese ale autovehiculelor, precum parbrizele, bordul, scaunele, anvelopele, motorul, transmisia, etc.
  Urmeaza etapa finala a reciclarii "rablelor", adica introducerea acestora in instalatia shredder. Vehiculul, decontaminat de toate lichidele si golit de majoritatea componentelor, este compactat si apoi trecut prin shredder. Aici este macinat si are loc separarea pe materiale: fierul vechi intr-o parte, materiale neferoase precum cupru, aluminiu, alama in alta parte, si elemente reziduale. Materialul feros si neferos este vandut la otelarii, urmand sa fie incorporat in noi produse siderurgice. Materialul rezidual este transportat la groapa ecologica si este compus din materiale nemetalice si inerte (praf, pamant, etc.). Uneori, acesta poate reprezenta pana la 25% din greutatea initiala a unei masini.

Galerie foto