Fier Vechi Targu Lapus

Colectare fier vechi Maramures

Fier Vechi Targu Lapus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Targu Lapus: Colectare fier vechi Maramures.

Ecovira Recicling SRL societate autorizata de valorificare si colectare de deseuri feroase si neferoase. Asiguram servicii de dezmembrare, dezafectare, incarcare, transport. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in judetul Buzau, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste, marirea parcului auto pus la dispozitia clientilor si noile parteneriate legate in domeniu.
Colectarea se realizeaza intr-un centru special amenajat de societate, atat de la persoanele fizice care genereaza deseuri ce trebuiesc reciclate din gospodariile proprii, cat si de la persoanele juridice care prin activitatea desfasurata obtin resturi ce pot fi reciclate.
Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.
Tinta noastra privind reciclarea deseurilor in prezent si viitor reprezinta stabilirea de noi parteneriate cat si mentinerea celor existente intr-un mediu cat mai transparent si eficient pentru ambele parti prin oferirea de servicii de calitate.

Servicii

Colectare deseuri feroase si neferoase Targu Lapus

  • cupru, span cupru, cabluri cupru
  • bronz, alama, span alama
  • radiatoare, radiatoare aluminiu-cupru
  • aluminiu, aluminiu amestec, aluminiu sarma, aluminiu offset, cabluri aluminiu
  • magneziu, zamac, zinc, inox, span inox
  • plumb, acumulatori uzati, motoare electrice, span alama

Galerie foto