Fier Vechi Tamaseu

ADIKANT COM SRL

Fier Vechi Tamaseu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Tamaseu: ADIKANT COM SRL.

  Compania AdikantCOM ofera servicii profesionale in domeniul colectarii si recuperaii deseurilor reciclabile metalice si nemetalice. Pe parcursul activitatii noastre de peste 16 ani in acest domeniu am acumuluat o experienta enorma reusind astfel sa stabilim contacte de colaborare deosebit de bune atat cu parteneri romani cat si cu partenerii externi.
  Producerea de materii prime secundare din deseuri feroase si neferoase reduce simtitor poluarea mediului si favorizeaza economisirea de energie si materii prime, ceea ce reprezinta o preocupare majora a companiei AdikantCOM. Unul din avantaje consta in faptul ca metalul vechi poate fi reutilizat de nenumarate ori, fara a se observa diferente majore in privinta calitatii produsului finit.
  Deoarece deseurile sunt din ce in ce mai complexe, procesarea acestora devine tot mai laborioasa. Astfel pentru extragerea materialelor feroase si neferoase pe care le contin, compania AdikantCOM actioneaza cu tehnologii performante in vederea optimizarii procesului de sortare, maruntire, compactare si balotare.
  Compania noastra ofera si transporturi agabaritice, atat pe teritoriul Romaniei cat si in trafic international, astfel daca doriti sa transportati greutati execeptionale, sau obiecte de dimensiuni mari, va stam la dispozitie si garantam profesionalism.
   Achizitionam diferite tipuri de deseuri si resturi metalice si nemetalice atat de la persoane fizice cat si de la ersoane juridice. Personalul nostru calificat va evalua rapid tipurile de metale folosind apratatura de ultima ora pentru determinarea compozitiei chimice a deseurilor oferite spre valorificare.

Servicii

Achizitionam o gama larga de metale feroase si neferoase:

  • Metale neferoase: cupru, bronz, nichel, zinc, plumb, staniu, inox, alama si aluminiu.
  • Metale feroase: fonta, fier, otel, bare de fier sau otel, resturi metalice fonta, fier, otel.

Recuperarea deseurilor si resturilor metalice si nemetalice reciclabile
Servicii prelucrare deseuri folosind echipamente speciale pentru maruntire, compactare si balotare resturilor metalice.
Oferim transport rutier cu autospeciale cu macaraua si container pentru deseurile achizitionate.
Servicii de transport rutier marfuri.

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 16:00

Galerie foto