Fier Vechi Suceava

Colectare fier vechi Suceava

Fier Vechi Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Suceava: Colectare fier vechi Suceava.

Firma SC ALIN FOR YOU SRL este specializata in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase. Activitatea de reciclare neferoase in mod special a aluminiului ofera solutii inteligente si practice vietii moderne, are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs: este usor, rezistent, nu rugineste, este un bun conducator de caldura si electricitate, este ductil si nu are miros.
Dozele de aluminiu ajung la centrele de prelucrare si reciclare neferoase cu ajutorul diferitelor puncte de colectare unde sunt concasate, balotate si transportate la unitatile centrale de procesare sau instalatiile de recuperare.
Reciclarea deseurilor a devenit in Romania o adevarata industrie, stimuland dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si implicit dezvoltarea intregii economii. Activitatea de reciclare a deseurilor ofera surse alternative de materii prime si contribuie la reducerea presiunii poluante a deseurilor asupra mediului.
Unul din avantaje este ca fierul vechi poate fi reutilizat de nenumarate ori, fara a se observa diferente majore in privinta calitatii produsului finit. Fiecare a doua tona de otel produs in prezent la nivel mondial este fabricata din fier vechi. in timp ce la multe alte materiale refolosibile, prin reciclare se constata pierderi semnificative de calitate, din fier vechi se obtin intotdeauna produse de o calitate inalta. Rezulta deci ca fierul este un material 100% reciclabil. in consecinta, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite, cu efecte pozitive asupra consumului de energie. Fierul vechi ca materie prima este mult mai ieftin decat cel obtinut din minereu de fier, iar ca un beneficiu aditional pentru otelarii, substituirea minereului de fier cu continut mare de sulf de catre fierul vechi cu un continut mic de sulf, inseamna reducerea potentialului de poluare a aerului cu pana la 86% si a potentialului de poluare a apelor cu pana la 76%.

Servicii

  • Deseuri metal - deseuri de ambalaj pentru bauturi si produse alimentare
  • Deseuri neferoase - cupru, alama, bronz, plastic (PET, bare si rezervoare auto, navete, lazi, bidoane, galeti), folie, hartie si carton
  • Deseuri aluminiu - doze, aluminiu industrial
  • Fier vechi - fier, tabla, otel, inox, fonta

Galerie foto