Fier Vechi Slobozia

Colectare fier vechi Slobozia

Fier Vechi Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Slobozia: Colectare fier vechi Slobozia.

  Remat SA Ialomita societate autorizata de valorificare si colectare de deseuri feroase si neferoase.
  Echipa noastra este caracterizata de atributele companiei: profesionalism si eficienta si pe viitor urmarim ca prin activitatea noastra sa realizam un echilibru optim intre munca echipei noastre si satisfactia colaboratorilor.
  Aluminiul este cel mai valoros dintre produsele casnice reciclate.
  Din recipientele de bauturi din aluminiu se realizeaza noi produse cu aceeasi destinatie si cu un consum energetic incomparabil mai mic. Se recomanda ca inainte de depozitarea recipientelor in vasul de colectare adecvat, sa se verifice ca materialul este aluminiu cu ajutorul unui magnet.
  Recipientele trebuie clatite inaintea stocarii pentru a nu conduce la inmultirea insectelor. Ele pot fi strivite pentru a ocupa mai putin spatiu.
  Alte produse din aluminiu care se pot recicla sunt folia de aluminiu curata, tavile curate de prajituri, componentele detasabile din echipamentul sau mobilierul de bucatarie.

Servicii

Colectare deseuri feroase si neferoase Slobozia

  • Aluminiu - sarme si cabluri din aluminiu nealiate, cutii aluminiu, amestec din piese turnate din aluminiu, aluminiu din deseuri de tabla si ustensile
  • Cupru - sarma si cabluri de cupru curate, nestanate, neacoperite si nealiate, cupru greu, contine deseuri din tabla rezultata din perforari, resturi de material de cupru
  • Alama - alama laminata si bare din alama, piese turnate din alama
  • Fier - span, material feros vechi greu, material feros balotat, aschii de otel fara metale neferoase, tevi, otel

Galerie foto