Fier Vechi Slatina

Colectare fier vechi Slatina

Fier Vechi Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Slatina: Colectare fier vechi Slatina.

  Domeniul principal de activitate este colectarea si valorificarea fierului vechi, materialelor neferoase (cupru, aluminiu, alama, plumb, etc.) si a deseurilor periculoase.
  Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.
  Dat fiind specificul activitatii desfasurate, compania si-a dezvoltat un portofoliu diversificat de clienti. Cresterea ca numar a acestora se datoreaza atat pozitiei companiei pe piata locala, cat si strategiei managementului societatii, de dispersie cat mai mare a colaboratorilor si de participare la cat mai multe licitatii. Aceasta strategie ofera un confort si o flexibilitate deosebita in activitatea desfasurata. Cu majoritatea partenerilor sunt incheiate contracte ferme pe o perioada de 1 an, cu posibilitatea prelungirii automate in cazul respectarii prevederilor contractuale, referitoare la respectarea normelor de mediu si onorarea pretului convenit.
  MA 3R COLECT SRL incearca pe cat posibil ca livrarea containerelor sa fie facuta cat mai aproape de locatia ceruta, asigurand astfel costuri mai mici de aprovizionare. In aceste containere pot fi depozitate de la neferoase (aluminiu, cupru, alama etc.) pana la deseuri de fier vechi, cat si de la aparate casnice vechi pana la hartii si cartoane.
  MA 3R COLECT SRL transporta pentru colaboratorii sai, o gama larga de deseuri - feroase, neferoase, periculoase etc prin intermediul unui parc auto diversificat:

  • Autospecializate performante MAN TGA, cu semiremorci SCHMITZ de 55 de mc pentru deseuri de volum mare.
  • Autospecializate MAN TGA, cu semiremorci de 35 mc, echipate cu carlige basculabile si macarale LOGLIFT 105 Z, capabile sa ridice o sarcina de 3 t;
  • Containere (lungimi intre 4-7 m, inaltimi intre 1.6 si 2.4 m, volume intre 13 si 35 mc, acoperite sau descoperite, si ca o noutate pentru piata romaneasca - containere pentru deseuri periculoase.
  • Autoutilitare de 3,5 t pentru transporturile in zonele cu restrictie de tonaj;

Servicii

Colectare deseuri feroase si neferoase Slatina

  • fier vechi, dezafectam hale si centrale termice
  • fonta, otel, bare de fier, calorifere, resturi metalice
  • masini si utilaje casate, motoare electrice uzate, acumulatori auto
  • deseuri doze de aluminiu
  • cabluri electrice uzate, cupru, bronz, nichel, zinc, inox, alama, aluminiu

Galerie foto