Fier Vechi Satu Mare

Colectare fier vechi Satu Mare

Fier Vechi Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Satu Mare: Colectare fier vechi Satu Mare.

  Suntem specializati in colectarea si reciclarea deseurilor metalice. Preluam orice cantitate de materiale metalice asigurand transportul si prelucrarea acestora oferind un impact minim asupra mediului inconjurator.
Deseuri metalice feroase – acestea au in componenta principala Fierul
  Acestea pot fi de provenienta industriala (surplusuri de materiale necesare productiei diverselor piese, piese rebut, piese de test, deseuri), de la service-uri auto (elemente de caroserie, componente si subansambluri, cutii de viteze, arbori, punti, sasiuri) sau rezultate in urma demolarii cladirilor (fier beton din fundatie, structura de rezistenta, acoperis). Asiguram preluarea oricarei cantitati de astfel de deseuri, sortarea materialelor si eliminarea reziduurilor.
  Asiguram demontarea instalatiilor termice/sanitare de la constructii dezafectate sau de la imobile ce urmeaza a fi reabilitate. Oferim un pret corect pentru intreaga gama de elemente specifice (robineti, tevi de legatura, coloane, elemente de fixare, calorifere, echipamente defecte de preparare a apei calde si caldurii).
Preluam metale feroase si de la persoane fizice, atata timp cat acestea au documente justificative. Nu acceptam elemente de siguranta rutiera sau feroviara (capace, fire si cabluri, sine, parapeti, stalpi de sustinere etc).

Deseuri metalice neferoase – cupru, alama, aluminiu, plumb, inox, fonta
Asiguram preluarea deseurilor neferoase ce au ca metale de baza cuprul (sarme si cabluri de cuplu, elemente de cupru, circuite), alama (piese), aluminiu (sarme, elemente de caroserie, elemente de acoperis, table de aluminiu), plumb (proveniti din baterii auto), inox, fonta (calorifere vechi, elemente de incalzire, cazi de fonta).

Servicii

Preluam deseuri ce au urmatoarea provenienta:

  • deseuri metalice de provenienta industriala – acestea sunt rezultate din scoaterea din uz a vechilor echipamente de productie
  • deseuri metalice rezultate din demolarea constructiilor – acestea provin din demolarea constructiilor vechi; asiguram recuperarea metalului provenit de la structura de rezistenta, instalatii, acoperisuri etc
  • deseuri metalice de la colectori stradali – preluam orice cantitate de deseuri provenita de la micile centre de colectare
  • deseuri metalice provenite de la ateliere – asiguram preluarea deseurilor provenite in urma proceselor tehnologice (piese de caroserie de la service-uri auto, componente motor, piese rebut etc)
  • deseuri metalice provenite de la micii colectori – preluam orice cantitate de deseuri colectate de persoane fizice
  • baterii auto si acumulatori

Pentru toate tipurile de mai sus asiguram:

  • containere specializate de depozitare si sortare (in cazul in care sunt materiale diferite)
  • transport de la locatia de colectare, indiferent de localitate
  • pret corect de achizitie, stabilit de comun-acord cu dumneavoastra (in functie de cantitatea / tipul materialului colectat)