Fier Vechi Ploiesti

Fier Vechi Ploiesti

Fier Vechi Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Ploiesti: Fier Vechi Ploiesti.

Despre Noi


Colectare fier vechi, deseuri deseuri feroase si neferoase Prahova

  colectare fier vechi ploiesti Infiintata in anul 2001 si are ca obiectiv de activitate achizitionarea deseurilor feroase, neferoase, deseuri plastic, PVC, PET si hartie. Societatea noastra se ocupa si cu dezmembrare de autoturisme, precum si cu vanzarea de componente auto din dezmembrare.Pentru autoturismele si camioanele pe care le achizitionam in vederea dezmembrarii, oferim adeverinta de radiere din circulatie daca este cazul.

  Detinem toate autorizatiile cerute de legislate pentru desfasurarea acestei activitati de tip REMAT, respectiv Autorizatie de Mediu, Autorizatie RAR, Primarie, Protocol cu Inspectoratul de Politie, etc., precum si certificari ISO9001 (sistemul de management al calitatii) si ISO 14001 (sistemul de management de mediu).

  Putem efectua lucrari de debitare orice structuri metalice, dezasamblare si preluare a deseurilor din orice zona a tarii si dispunem de utilajele si personalul necesar pentru efectuarea acestor lucrari. Pentru autoturismele achizitionate societatea noastra elibereaza toate documentele pentru radierea din circulatie si din financiar.

  Acum e mult mai simplu sa obtineti piesa auto dorita, facand cerere si dupa o intensa cautare in baza de date revenim cu un raspuns. De obicei avem piese auto pentru orice tip de autovehicul, piese noi sau second hand dupa cum doriti, piese din import sau autohtone. Pentru piesele vandute oferim GARANTIE. Se emite factura cu TVA.
  Se pot livra piese prin curier cu posibilitatea vizionarii la ridicarea acestora.
  Oferim montajul pieselor vadute, la cerere, in locatia noastra din Ploiesti.

  Deseurile feroase si neferoase sunt lista noastra de prioritati. In aceasta categorie putem mentiona cateva dintre acestea: fier, cupru, aluminiu, hartie, carton, pet, electrocasnice, electronice etc. Acestea sunt cel mai des intalnite deoarece majoritatea fac parte din viata de zi cu zi a oamenilor, iar oamenii consuma si folosesc diverse produse in cantitati mari. Insa, vestea buna este ca majoritatea dintre ele pot fi reciclate si astfel economisim resursele naturale care se epuizeaza rapid in ultimii ani.

 Poti sa aduci la noi spre reciclare orice produse din metal, piese vechi, tabla, resturi rezultate in urma proceselor de productie, profile tamplarie, span, doze metalice, folii si ambalaje alimentare din aluminiu, conserve, capace de borcane, tuburi de spray, diverse tipuri de cutii etc. Le vom primi cu placere, iar dumneavoastra veti primi un pret avantajos pentru ele deoarece unele metale sunt foarte valoroase pentru producatori.

Servicii

Deseuri feroase si neferoase:
Tabla - 0.93 lei/kg
Cupru - 22 lei/kg
Bronz/Alama - 11 lei/kg
Aluminiu - 4 lei/kg
Inox - 4 lei/kg
Plumb - 4 lei/kg
Acumulatori Auto - 2 lei/kg
Fier pregatit din recuperari - 0.93 lei/kg
Deseuri plastic:
PET - 0.8 lei/kg
PVC - 1.2 lei/kg
Deseuri hartie:
Hartie/Carton - 0.1 lei/kg
Dezmebrari auto  
Programul RABLA

- reciclare vehicule scoase din uz (VSU)

Societatea noastra se ocupa cu achizitionarea si dezmebrarea autoturismelor si autoutilitarelor, precum si cu vanzarea de componente auto din dezmembrare pentru toate marcile. Achizitionam orice model de autoturism sau vehicul pentru care oferim documente in vederea radierii atat din finaciar cat si din circulatie.

Galerie foto