Fier Vechi Piatra Neamt

Colectare Fier Vechi Neamt

Fier Vechi Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Piatra Neamt: Colectare Fier Vechi Neamt.

ALCONSTRUCT 2008 SRL
Colectare deseuri feroase-neferoase Neamt (pret 1.20 lei/kg)
0747.100.217 / 0729.284.760

Centru: Urecheni, Str. Biserica Veche, nr. 6

Ridicarea deseurilor de la domiciliu se face DOAR pentru CANTITATI MARI !

RADIERI PE LOC!

Programul RABLA !

CERTIFICATE DE DISTRUGERE!

Despre Noi

  ALCONSTRUCT este autorizata pentru servicii de colectare, transport, valorificare si depozitare pentru deseurile feroase si neferoase in scopul reciclarii acestora. Deseurile feroase si neferoase sunt colectate de la populatie si agenti economici in Urecheni si pe raza judetului Neamt, unde sunt aduse la centrul nostru in vederea sortarii si valorificarii acestora. Transportul deseurilor feroase si neferoase se realizeaza cu autospeciale moderne care respecta normele de igiena si siguranta pe drumurile publice.

 Aluminiul este un material 100% reciclabil. Produsele din aluminiu pot fi reciclate complet si repetat. Reciclarea aluminiului are un impact pozitiv asupra mediului, reducand consumul de energie si emisiile de gaze in atmosfera, contribuind astfel laconservarea resurselor naturale, la protectia mediului inconjurator sidezvoltarea durabila a societatii. Tratarea si procesarea deseurilor de aluminiu, cu profesionalism reprezinta cheia succesului reciclarii, precum si al elaborarii si turnarii aliajelor de aluminiu.

colectare fier vechi piatra neamt

Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc.

Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitatii de energie folosita in industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de sera si se previn schimbarile de clima la nivel global.

colectare deseuri fier vechi aluminiu neamt urecheni

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la ALCONSTRUCT 2008.

Servicii de colectare, transport si valorificare deseuri feroase/neferoase

Colectare fier vechi 1.20 lei / kg

- Oferim transport colectare deseuri de la domiciliu Urecheni, Neamt
- Dezasamblam și debitam utilaje și instalații industriale
- Se asigura taierea si tratarea fierului
- Se include si transport in functie de tonaj

  • cumparam calorifere (fonta, tabla, aluminiu)
  • cupru, fonta, span cupru, cabluri cupru
  • bronz, alama, span alama
  • radiatoare aluminiu
  • doze aluminiu, tevi aluminiu, profile aluminiu, sarma si cabluri aluminiu, span, amestec aluminiu
  • magneziu, zamac, zinc, inox, span inox
  • plumb, acumulatori uzati, motoare electrice, span alama
  • masini rable, VSU

Plata pe loc cu retinerea contributiei fondului de mediu de 2% conform legii.