Fier Vechi Murfatlar

Fier Vechi Murfatlar

Fier Vechi Murfatlar reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Murfatlar: Fier Vechi Murfatlar.

  Firma CROMEET SRL a fost infiintata in anul 2003 si a inceput activitatea cu exportul de deseuri feroase pe relatia Turcia. In decursul anilor activitatea de colectare deseuri, respectiv valorificarea lor s-a diversificat inclusiv in domeniul materialelor neferoase. Societatea dispune in prezent de o baza de depozitare si sortare deseuri in localitatea Murfatlar, jud. Constanta si de alte spatii situate in aceeasi locatie, in care urmeaza sa se demareze in curand o valorificare superioara prin procese metalurgice. In prezent activitatea de achizitionare deseuri se desfasoara numai pe teritoriul intern. Largirea acestei arii de adresabilitate urmand a se extinde o data cu punerea in functie a capacitatilor de productie.
  Capacitatea de achizitie respectiv prelucrare si livrare, se ridica la circa 5000t/luna deseu fier vechi si 200-500t/luna deseuri neferoase.
  Societatea noastra are ca obiectiv principal de activitate, colectarea de la persoane juridice dar si fizice, de materiale metalice (din Jud.Constanta si nu numai) in vederea obinerii de produse metalurgice noi. Deseurile metalice colectate trec astfel, printr-un proces amplu de sortare si curatare pentru a fi pregatite de livrare, la cele mai inalte standarde de calitate catre procesatorii finali.
  Fie ca este vorba de cupru, aluminiu, fier sau oricare alt metal, acesta pleaca de la noi catre fabrici unde mai tarziu este topit si transformat in produse noi pentru a primi o noua intrebuintare. Acest proces din cadrul reciclarii este unul extrem de important deoarece resursele naturale de minereu sunt limitate iar prin consumul energetic de extragere si procesare, costurile dar si poluarea cresc. Sustinem astfel circuitul materialelor reciclabile, reducerea costurilor de productie/energetice dar si un mediu mai curat!

Servicii

Colectare materiale metalice feroase si neferoase
Colectam urmatoarele deseuri metalice:

  • deseu cupru
  • deseu alama
  • deseu span alama
  • deseu aluminiu
  • deseu plumb
  • deseu inox
  • deseu span inox
  • deseu fier vechi

Vehicule scoase din uz
Demolari, Dezafectari
Topitorie si rafinare

Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00 – 17:00

Galerie foto