Fier Vechi Iasi

Colectare fier vechi Iasi

Fier Vechi Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Iasi: Colectare fier vechi Iasi.


Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
  Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.
  Prin reciclarea aluminiumului se economiseste 95% din energia necesara pentru producerea de aluminiu nou, din minereu. Reciclarea fierului si otelului are ca rezultat o economie de 74%; Reciclarea cuprului, 85%; Reciclarea hartiei, 64%; iar reciclarea plasticului peste 80%, toate acestea facandu-se din materiale care altfel ar fi luat calea gropilor de gunoi.
  Utilizarea eficienta si sigura a resurselor globale din punct de vedere al efectului pe care il au asupra mediului inconjurator contribuie la calitatea generala a vietii pe planeta noastra, atat pentru noi, dar mai ales pentru generatiile urmatoare.

 


 • Colectare feroase si neferoase, fier, tabla, otel, inox, fonta, cupru, alama, bronz, doze de aluminiu
 • Recuperarea si valorificarea deseurilor doze de aluminiu
 • Sortarea si debitarea deseurilor feroase
 • Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale
 • Transportul in conditi de siguranta de la client catre valorificator/beneficiar

Deseuri metalice feroase

 • Deseuri metalice feroase provenite din agricultura (cod 02 01 10)
 • Deseuri feroase din industria siderurgica
 • Pilituri si spanuri feroase
 • Deseuri de ambalaje metalice
 • Deseuri feroase provenite de la vehicule scoase din uz de la diferite mijloace de transport (cod 16 01 17)
 • Deseuri de fier si otel provenite din constructii si demolari (cod 17 04 05, 17 04 07)
 • Deseuri de fier si otel provenite de la maruntirea deseurilor cu continut de metale (cod 19 10 01)

Deseuri metalice neferoase
  Compania noastra achizitioneaza diverse tipologii de deseuri din aluminiu, atat pentru elaborarea aliajelor de aluminiu secundar precum si pentru producerea deseurilor din aluminiu care nu mai sunt deseuri conform Regulamentului UE nr.333/2011.
  Pentru satisfacerea şi menţinerea încrederii clienţilor în calitatea produselor fabricate, noi dorim sa colaboram cu furnizorii care acceptă condiţiile de calitate impuse prin specificatiile tehnice şi care fac dovada aplicării acestor cerinţe

Vehicule scoase din uz (VSU)
  Pretratarea vehiculelor scoase din uz presupune inlaturarea selectiva a materialelor si componentelor periculoase, in termen de maxim 3 luni de la emiterea certificatului de distrugere, pentru a nu contamina deseurile provenite de la VSU, produse de masina de maruntit.
  Tratarea vehiculelor scoase din uz consta in activitati de depoluare, dezmembrare, taiere, maruntire, valorificare sau pregatire pentru eliminarea deseurilor maruntite, precum si orice alta operatiune efectuata in vederea valorificarii si/sau eliminarii vehiculelor scoase din uz si a componentelor lor;
  Reciclarea materialelor rezultate din tratarea si dezmembrarea vehiculelor scoase din uz poate constitui o solutie atat pentru reducerea impactului asupra mediului cat si pentru utilizarea eficienta a resurselor naturale.
  Deseurile provenite de la vehiculele scoase din uz, contin metale feroase, metale neferoase, mase plastice, sticla, cauciuc, materiale textile, hartie. In plus, au in componenta si deseuri de substante periculoase continute in: bateriile de autovehicule, instalatiile de aer conditionat, ecranele LCD din echipamentele electronice, etc.
  Preluam vehicule scoase din uz si detinem autorizatie de eliberare a certificatului de distrugere necesar inscrierii in programul national RABLA.

Galerie foto