Fier Vechi Iasi

Colectare fier vechi Iasi

Fier Vechi Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Iasi: Colectare fier vechi Iasi.

  S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L.a fost infiintata in Iasi, judetul Iasi, cu capital in intregime privat romanesc, si este o companie recunoscuta pe plan local, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.
Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.
  Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.
  Prin reciclarea aluminiumului se economiseste 95% din energia necesara pentru producerea de aluminiu nou, din minereu. Reciclarea fierului si otelului are ca rezultat o economie de 74%; Reciclarea cuprului, 85%; Reciclarea hartiei, 64%; iar reciclarea plasticului peste 80%, toate acestea facandu-se din materiale care altfel ar fi luat calea gropilor de gunoi.
  Utilizarea eficienta si sigura a resurselor globale din punct de vedere al efectului pe care il au asupra mediului inconjurator contribuie la calitatea generala a vietii pe planeta noastra, atat pentru noi, dar mai ales pentru generatiile urmatoare.

Servicii

  • Colectare feroase si neferoase, fier, tabla, otel, inox, fonta, cupru, alama, bronz, doze de aluminiu
  • Recuperarea si valorificarea deseurilor doze de aluminiu
  • Sortarea si debitarea deseurilor feroase
  • Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale
  • Transportul in conditi de siguranta de la client catre valorificator/beneficiar

Galerie foto