Fier Vechi Galati

Fier Vechi Galati

Fier Vechi Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Galati: Fier Vechi Galati.


  Achizitionam si comercializam o gama larga de deseuri de metale feroase. Romania este principala noastra piata de desfacere. Oferim produse si servicii cu un raport calitate – pret foarte avantajos pentru clientii nostri, bazandu-ne pe experienta, o echipa de profesionisti si parteneriate solide consolidate in timp.
  Dispunem de toate utilajele necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatii de achizitie-comercializare fier vechi.
Principalele surse de fier vechi din Romania sunt: din activitatile de productie; din activitatile de reparatii si intretinere; din dezmembrari utilaje si instalatii; de la populatie.
  Deseurile metalice se colecteaza in vederea reciclarii fara a ridica probleme deosebite, deoarece filiera: generator (agenti economici sau persoane fizice) – colector – prelucrator – reciclator este deja creata. Exista in Romania capacitati suficiente de reciclare a deseurilor metalice, atat feroase cat si neferoase, care pot absorbi intreaga cantitate de deseuri metalice potential colectabile.
  In cazul fierului vechi, interesul pentru activitatea de reciclare este influentat direct de cererea de otel si de pretul fierului vechi, inferior celui al minereului de fier.

Servicii

ACHIZITIONAM

  • Achizitionam deseuri de fier vechi, de orice categorie, la preturi direct negociabile.
  • Putem asigura transportul pentru cei care solicita acest lucru.
  • Suntem interesati de achizitionarea fierului vechi in cantitati mari. Achizitionam, de asemenea, fier vechi si de la populatie.

VINDEM

  • Vindem deseuri de fier vechi (orice categorie si in orice cantitate). Asiguram prelucrarea si transportul deseurilor feroase.

Galerie foto