Fier Vechi Dudestii noi

RMG Reciclare deseuri

Fier Vechi Dudestii noi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Dudestii noi: RMG Reciclare deseuri.

  RMG RECICLARE DESEURI achizitioneaza toate tipurile de deseuri de metale neferoase precum: cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb, oteluri aliate, piese sau ansambluri metalice, acumulatori uzati. Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Cele mai uzuale deseuri feroase pe care RMG le achizitioneaza sunt: deseuri de fier vechi, deseuri de tabla, aliaje si metale speciale, zguri industriale.
  Nu achizitionam astfel de deseuri de la persoane fizice! La cerere, se pot pune la dispozitia clientilor permanenti, containere speciale pentru stocare si se asigura transportul deseurilor de la generator la depozitul nostru din loc. Dudestii Noi.
  Dozele de auminiu reprezinta cel mai reciclat ambalaj din lume – o doza reciclata ajunge inapoi pe raft in aproximativ 60 de zile. Dozele de aluminiu sunt 100% reciclabile, ceea ce inseamna ca sunt eficiente din punct de vedere economic si ecologic, putand fi reciclate la nesfarsit. Compania noastra achizitioneaza deseuri de aluminiu de genul dozelor de bee, doze de suc, doze cosmetice de la diverse societati comerciale, asigurand pentru cantitati mari transportul deseului si containerele necesare stocarii. Dozele preluate nu necesita balotare, insa acestea trebuiesc neaparat golite de continut.

Servicii

  • Achizitionarea si transportul deseurilor feroase si neferoase de pe raza judetelor Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin
  • Asigurarea, la cerere, a containerelor speciale pentru stocarea intregii game de deseuri contractate
  • Colectarea si transportul deseurilor contractate, de la sediul beneficiarului la depozitul nostru
  • Debitarea deseurilor de fier vechi
  • Dezafectarea halelor industriale, a centralelor termice si a punctelor de transformare
  • Consultanta si solutii optime pentru toata gama de deseuri reciclabile
  • Consultanta si solutii optime pentru deseurile periculoase
  • Punctul de colectare al deseurilor reciclabile se afla pe platforma betonata in suprafata de 7000 mp, pe care compania noastra o detine in localitatea Dudesii Noi, Zona Industriala FN, judetul Timis.

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

Galerie foto