Fier Vechi Constanta

Centru Colectare Feroase-Neferoase - M&D Standard Logistic SRL

Fier Vechi Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Constanta: Centru Colectare Feroase-Neferoase - M&D Standard Logistic SRL.

Centru Colectare Feroase-Neferoase Constanta

M&D Standard Logistic SRL
Colectare fier vechi, deseuri feroase si neferoase

PROGRAMUL RABLA
0735.287.783

 M&D Standard Logistic SRL este un centru de colectare si valorificare a deseurilor feroase si neferoase si a resturilor reciclabile cu vechime in domeniu.
 Producerea de materii prime secundare din deseuri feroase si neferoase reduce simtitor poluarea mediului si favorizeaza economisirea de energie si materii prime, ceea ce reprezinta o preocupare majora a societatii noastre.
 Fierul fiind un material 100% reciclabil, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite prin reciclare, avand rezultate pozitive asupra consumului de energie si bineinteles asupra mediului inconjurator.
  La cerere putem efectua si transportul materialelor de la domiciliul dumneavoastra, in vederea colectarii si reciclarii acestora.
  Societatea noastra detine autorizatie pentru colectarea deseurilor si poate incheia contracte in acest sens. Chiar daca tipul de material detinut de dumneavoastra nu se afla in lista noastra, ne puteti contacta pentru detalii.
  Utilizarea eficienta si sigura a resurselor globale din punct de vedere al efectului pe care il au asupra mediului inconjurator contribuie la calitatea generala a vietii, atat pentru noi dar mai ales pentru generatiile urmatoare. Unul din avantaje este faptul ca metalul vechi poate fi reutilizat de nenumarate ori, fara a se observa diferente majore in privinta calitatii produsului finit.
  Astazi, o mare parte din deseurile feroase si neferoase (automobile, aparate electrocasnice, rebuturi industriale etc.) pot fi recuperate. Trebuie doar sa ne gandim ca mai mult de 50% din ambalajele realizate pentru consum sunt returnate pentru a fi reciclate. Dorim sa ne asiguram ca veti obtine doar servicii de inalta calitate deoarece noi castigam increderea clientilor nostri prin profesionalism!

Servicii

Cumparam si vindem in cantitati industriale: cupru, bronz, aluminiu, plumb

Colectare fier vechi Constanta

  • cumparam calorifere (fonta, tabla, aluminiu)
  • aragaze, cazi, frigidere, chiuvete
  • aparate de aer conditionat, masini de facut gheata, cuptoare electrice
  • componente auto

Cumparam feroase si neferoase

  • inox, cupru, aluminiu, baterii masini
  • masini si utilaje, alama, plumb, otel rapid
  • motoare electrice, cabluri electrice, caroserii auto
  • hale industriale, tabla, teava, sina cale ferata
  • centrale termice, span, transformatoare si tot ce tine de fier vechi

Galerie foto