Fier Vechi Cluj-Napoca

Gogeco SRL

Fier Vechi Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Cluj-Napoca: Gogeco SRL.

Gogeco SRL
Colectare deseuri feroase/neferoase, fier vechi Cluj Napoca
0749.051.984 / 0749.643.051

Despre Noi

  Gogeco SRL este o societate care de aproape 15 ani contribuie din plin la sustinerea colectarii si reciclarii deseurilor din judetul Cluj si nu numai.
  Cu o echipa de profesionisti am reusit in scurtul timp de existenta al firmei sa ne impunem sistematic si hotarat, astfel incat la acest moment sa fim un partener important pe piata deseurilor.

colectare fier vechi cluj napoca
Trasabilitate deseuri de ambalaje

  Odata cu modificarea legislatiei privind deseurile de ambalaje, respectiv Legea 249 / 2015 privind obligativitatea firmelor care pun pe piata romaneasca ambalaje, sa recicleze o parte din cantitatile puse pe piata, firma Gogeco vine in intampinarea acestor societati prin prestarea serviciului de colectare, administrare si valorificare in vederea reciclarii a deseurilor de ambalaje din:

          Hartie – Carton cod 15 01 01, Plastic cod 15 01 02, Lemn cod 15 01 03, Metal cod 15 01 04.

  De asemenea, firma Gogeco pune la dispozitia clientilor sai documentele necesare care sa ateste trasabilitatea acestor deseuri pana la reciclatorul final si ofera gratuit consultanta in acest domeniu.

servicii fier vechi cluj

Colectare deseuri metalice

  Colectarea deseurilor metalice se face de la persoane fizice si juridice, deseurile metalice impartindu-se in doua mari categorii: feroase si neferoase.
  Principalul deseu feros este otelul, care poate proveni din procesul de productie al diverselor societati, avand forme si marimi diferite, de la resturi de taiere din confectii metalice cu dimensiuni mici, pana la profile si resturi de mari dimensiuni ( table, sine de cale ferata, bare,utilaje, etc.)
  Colectam de asemenea toate tipurile de deseuri neferoase, respectiv: Cupru, Aluminiu, Bronz-Alama, Inox
  Suntem autorizati pentru colectarea tuturor tipurilor de DEEE nepericuloase, acumulatori auto si nu numai cat si pentru toate tipurile de baterii.

Colectare deseuri nemetalice

  Colectarea deseurilor nemetalice se face atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice.
  In cadrul procesului de colectare a deseurilor nemetalice societatea noastra este autorizata sa colecteze si sa valorifice urmatoarele categorii de deseuri: PVC din productia de tamplarie, Hartie, Carton ,Folie PE , PET, Lemn, precum si diverse sortimente de plastic din ambalaje.

Cantarire, Transport, Taiere-Dezafectari

colectare transport fier vechi cluj napoca

- GOGECO SRL detine logistica necesara dezafectarii, dezmembrarii, taierii, manipularii utilajelor si deseurilor provenite din institutii, fabrici, asociatii de locatari, persoane fizice.
- De asemenea, societatea noastra detine mijloacele de transport necesare efectuarii incarcarii si transportului deseurilor
- Societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai containere metalice de 35 mc pentru stocarea temporara a deseurilor, containere foarte importante pentru mentinerea unui mediu curat in fabrici, societati comerciale cu specific in confectii metalice si debitari, institutii publice si chiar persoane fizice.
- Societatea noastra ofera servicii de cantarire la punctul de lucru, a deseurilor punandu-va la dispozitie cantarul de marfa electronic de 3 tone, precum si platforma de cantarire auto de 50 tone.

Servicii

Trasabilitate pentru deseurile de ambalaje conform Legii 249 / 2015

Colectare deseuri metalice

  • fier, otel, inox,
  • doze de aluminiu, sarma Al etc.
  • cupru, zinc, alama, bronz
  • DEEE

Colectare deseuri nemetalice

  • cutii de carton
  • folie polietilena
  • PET
  • carti, reviste, cataloage etc
  • diverse ambalaje

Transport auto
Dezafectari hale industriale, utilaje, poduri rulante, etc.

Galerie foto