Fier Vechi Cluj-Napoca

Gogeco SRL

Fier Vechi Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Cluj-Napoca: Gogeco SRL.

Gogeco SRL
Colectare deseuri feroase/neferoase, fier vechi Cluj Napoca
0749.051.984 / 0749.643.051

Sediu social: Sat Sannicoara, Com. Apahida, Str. Clujului, nr.3

Punct de lucru: Cluj Napoca, Str. Capitan Grigore Ignat 60-62

Despre Noi

  Gogeco SRL este o societate care de peste 15 ani contribuie la realizarea colectarii si reciclarii deseurilor din judetul Cluj si nu numai.
  Cu o echipa de profesionisti am reusit in scurtul timp de existenta al firmei sa ne facem cunoscuti, astfel incat la acest moment sa fim un partener important pe piata deseurilor.

firma_1024


Trasabilitate deseuri de ambalaje

  Odata cu modificarea legislatiei privind deseurile de ambalaje, respectiv Legea 249 / 2015 privind obligativitatea firmelor care pun pe piata romaneasca ambalaje, sa recicleze o parte din cantitatile puse pe piata, firma Gogeco vine in intampinarea acestor societati prin prestarea serviciului de colectare, administrare si valorificare in vederea reciclarii a deseurilor de ambalaje din:

          Hartie – Carton cod 15 01 01, Plastic cod 15 01 02, Lemn cod 15 01 03, Metal cod 15 01 04.

  De asemenea, firma Gogeco pune la dispozitia clientilor sai documentele necesare care sa ateste trasabilitatea acestor deseuri pana la reciclatorul final si ofera gratuit consultanta in acest domeniu.

 

Colectare deseuri metalice

colectare_1024

  Colectarea deseurilor metalice se face atat de la persoane fizice cat si juridice.                                                 

   Deseurile metalice se impart in doua mari categorii: feroase si neferoase.

  Principalul deseu feros este otelul, care poate proveni din procesul de productie al diverselor societati, avand forme si marimi diferite, de la resturi de taiere din confectii metalice cu dimensiuni mici, pana la profile si resturi de mari dimensiuni ( table, sine de cale ferata, bare,utilaje, etc.)
  Colectam de asemenea toate tipurile de deseuri neferoase, respectiv: Cupru, Aluminiu, Bronz-Alama, Inox
  Suntem autorizati pentru colectarea tuturor tipurilor de DEEE nepericuloase, acumulatori auto cat si pentru toate tipurile de baterii.

Colectare deseuri nemetalice - DOAR PERSOANE JURIDICE
  In cadrul procesului de colectare al deseurilor nemetalice societatea noastra este autorizata sa colecteze si sa valorifice urmatoarele categorii: PVC din productia de tamplarie, Hartie, Carton ,Folie PE, Lemn.

Cantarire, Transport, Taiere-Dezafectari

transport_1024

- GOGECO srl detine logistica necesara dezafectarii, dezmembrarii, taierii, manipularii utilajelor si deseurilor provenite din institutii, fabrici, asociatii de locatari, persoane fizice.
- De asemenea, societatea noastra detine mijloacele de transport necesare efectuarii incarcarii si transportului deseurilor
- Societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai containere metalice de 35 mc pentru stocarea temporara a deseurilor, containere foarte importante pentru mentinerea unui mediu curat in fabrici, societati comerciale cu specific in confectii metalice si debitari, institutii publice si chiar persoane fizice.
- Societatea noastra ofera servicii de cantarire la punctul de lucru, a deseurilor punandu-va la dispozitie cantarul de marfa electronic de 3 tone, precum si platforma de cantarire auto de 80 tone.

Servicii

Trasabilitate pentru deseurile de ambalaje conform Legii 249 / 2015

Colectare deseuri metalice

  • fier, otel, inox,
  • doze de aluminiu, sarma Al etc.
  • cupru, zinc, alama, bronz
  • DEEE

Colectare deseuri nemetalice

Transport auto

Dezafectari hale industriale, utilaje, poduri rulante, etc.

Galerie foto