Fier Vechi Cisnadie

Colectare Fier Vechi Cisnadie

Fier Vechi Cisnadie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Cisnadie: Colectare Fier Vechi Cisnadie.

  Principalele obiecte de activitate ale SC SOMA SRL sunt recuperarea si valorificarea deseurilor metalice si nemetalice, domeniu in care firma a activat neintrerupt din 1991 pana in prezent, obiect de activitate care detine 50% din volumul afacerii.
  Soma este una dintre putinele firme din tara care efectueaza lucrari complexe de demolari industriale si dezafectari instalatii pentru obiective de orice tip din industria chimica si petrochimica, miniera, transporturi feroviare si navale, prelucrarea lemnului, etc.
  Prestatiile efectuate de Soma sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, corespunzatoare, ce ocupa un numar mediu de 300 salariati, coordonati direct de directori de Directii de activitate si sefi de activitate, cuprinsi intr-o organigrama pe doua nivele ierarhice, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor si o rezolvare si un control eficient.
  Activitatile de dezmembrare se realizeaza conform legislatiei in vigoare privind protectia mediului. La momentul actual, SC Soma SRL este clasata in primele zece firme din tara in domeniul valorificarii deseurilor si este unul din principalii furnizori de deseuri feroase pe piata interna, cu un rulaj lunar de cca 10 000 tone deseuri metalice.   Cantitatea lunara mentionata se obtine in proportie de cca 30% din achizitiile efectuate prin reteaua proprie de centre de achizitie, cu activitate ce acopera intreg judetul Bacau, iar restul de 70% din materialele recuperabile provin din activitatile de dezmembrare efectuate de firma, cu personal specializat si utilaje proprii, asupra unor obiective de dimensiuni mari, supuse casarii si demolarii.

Servicii

COLECTARE DESEURI METALICE SI NEMETALICE

Principalele categorii de deseuri reciclabile, rezultate din dezmembrari sau colectari, pentru care societatea Soma detine autorizatii sunt:

  • MATERIALE FEROASE (OTEL, FONTA, INOX), CONFORM SR 6058-1/1999
  • MATERIALE NEFEROASE (CUPRU, ALUMINIU, PLUMB, ETC), CONFORM STAS 3017/1978
  • SPAN
  • HARTIE SI CARTON, CONFORM STAS 4527/1-1981
  • PET
  • FOLIE PVC
  • CAUCIUC
  • MATERIALE TEXTILE
  • STICLA

Materialele feroase sunt sortate sarjate si valorificate pe categorii conform SR 6058-1/1999 corespunzatoare simbolurilor E3, E1, E8,E2, E6 sau conform comenzii.
Materialele feroase de grosimi mici (table, fier usor) sunt balotate si livrate baloti STAS corespunzator simbolului EHRB.

Program
Luni-Vineri: 7:30 - 18:00

Galerie foto