Fier Vechi Calarasi

Colectare fier vechi Calarasi

Fier Vechi Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Calarasi: Colectare fier vechi Calarasi.

  Colectarea fierului vechi este una din activitatile realizate de TenarisSilcotub, cel mai important producator roman de tevi din otel fara sudura de diametre mici, utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica.
  Compania dispune de centre de colectare in Calarasi si Bucuresti. Fierul vechi colectat in aceste doua facilitati se proceseaza si se utilizeaza apoi in otelaria din Calarasi ca materie prima in procesul de productie, cu respectarea celor mai riguroase standarde de calitate si securitate in munca.
  Pentru companiile care genereaza deseuri metalice din activitatile desfasurate si pentru societatile care colecteaza fier vechi, asiguram containere pentru depozitare si ridicarea acestora la intervale regulate stabilite de comun acord.
  Furnizorilor care detin cantitati importante de fier vechi voluminos (tabla) le punem la dispozitie o presa mobila de balotat.
  Pentru furnizori, persoane fizice si juridice, care detin deseuri in cantitati mici oferim servicii de colectare direct la sediul punctelor noastre de colectare.
  Manipularea fierului vechi se face in conditii de deplina siguranta, folosind echipamente si utilaje specializate: utilaj Fuchs 360, camioane Iveco dotate cu hook-lift si graifer, containere 36mc HARDOX, remorci cu 3 axe pentru containere. Aceste dotari, alaturi de o organizare eficienta a activitatii permit ca operatiunile sa se desfasoare rapid si eficient, beneficii care se transmit atat furnizorilor, cat si otelariei, care au parte de raspuns rapid la nevoile lor specifice.

Servicii

  • Fier vechi special - sine de cale ferata, roti si osii de tren, tabla noua, baloti tabla
  • Fier vechi din demolari - fier vechi greu, fonta, lingouri, fier maruntit, materiale forjate, tevi si tuburi, bare
  • Shredded - Fier vechi fragmentat provenit din casarea autovehiculelor
  • Span de otel, span de fonta, lentile otel, fonta, scoarta

Galerie foto