Fier Vechi Buzau

D M T METAL COLECT SRL

Fier Vechi Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Buzau: D M T METAL COLECT SRL.

D M T METAL COLECT SRL
Colectare deseuri feroase-neferoase Buzau
0762.903.366

Despre Noi

  D M T METAL COLECT SRL este o societate autorizata de colectare si valorificare a deseurilor feroase si neferoase. Asiguram servicii de dezmembrare, dezafectare, incarcare si transport la preturi avantajoase. Deseurile feroase si neferoase pot fi aduse si la punctul de lucru al firmei noastre din Buzau, Str. Aurel Vlaicu, nr. 6.

colectare fier vechi buzau, aluminiu buzau

 Aluminiul este un material 100% reciclabil. Produsele din aluminiu pot fi reciclate complet si repetat.Reciclarea aluminiului are un impact pozitiv asupra mediului, reducand consumul de energie si emisiile de gaze in atmosfera, contribuind astfel laconservarea resurselor naturale, la protectia mediului inconjurator sidezvoltarea durabila a societatii. Tratarea si procesarea deseurilor de aluminiu, cu profesionalism reprezinta cheia succesului reciclarii, precum si al elaborarii si turnarii aliajelor de aluminiu.

fier vechi buzauPe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc.

Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitatii de energie folosita in industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de sera si se previn schimbarile de clima la nivel global.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la D M T METAL COLECT SRL.

Servicii de colectare, transport si valorificare deseuri feroase/neferoase

- Oferim transport gratuit!
- Verificare la domiciliu!
- Se asigura taierea si tratarea fierului
- Se include si transport in functie de tonaj!

  • cumparam calorifere (fonta, tabla, aluminiu)
  • cupru, fonta, span cupru, cabluri cupru
  • bronz, alama, span alama
  • radiatoare aluminiu
  • doze aluminiu, tevi aluminiu, profile aluminiu, sarma si cabluri aluminiu, span, amestec aluminiu
  • magneziu, zamac, zinc, inox, span inox
  • plumb, acumulatori uzati, motoare electrice, span alama

Program
Luni-Vineri: 08:00-17:00

Galerie foto