Fier Vechi Bucuresti-Sector 4

Fier Vechi Sector 4

Fier Vechi Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Bucuresti-Sector 4: Fier Vechi Sector 4.

  AS METAL a fost infiintata in anul 1993 la initiativa privata a familiei Apostol. Pana in anul 1999 a desfasurat activitati de consultanta in domeniul reciclarii deseurilor metalice din aluminiu.
  SC AS METAL COM SRL ofera servicii de colectare prin terti, pretratare si tratare a vehiculelor scoase din uz (VSU) pentru a le recicla într-un mod neagresiv pentru mediu, conform Directivei UE privind vehiculele ieşite din uz, şi oricăror prevederi naţionale aplicabile.
  Compania noastra detine autorizatii emise de Registrul Roman Auto, de Politie si de Mediu, sa desfasoare activitati de colectare, pretratare si tratare a vehiculelor scoase din uz.
  AS METAL prelucreaza deseuri metalice si produce aliaje de aluminiu secundar destinate retopirii, fiind unul din cei mai importanti producatori la nivel national. Clientii sai activeaza cu preponderenta in industria auto, in industria electrocasnicelor si industria siderurgica.Investitiile si continua imbunatatire a fluxului tehnologic de fabricatie a aliajelor de aluminiu secundar au condus la crestere anuala a capacitatii de productie precum si omologarea unor aliaje din aluminiu complexe destinate turnarii gravitationale.
  Societatea noastra are implementat si certificat un sistem integrat de management al calitatii si detine instalatii si echipamente autorizate de prelucrare a deseurilor de aluminiu (autorizatie integrata de mediu in conformitate cu normele IPPC), necesare pentru producerea acestor materii prime respectand calitatea impusa de standarde.
  Metalele feroase sunt in principal alcatuite din fier si au proprietati magnetice. Otelul, aliaj al fierului ce contine carbon, este cel mai reciclat material din lume. Cele mai comune articole reciclate sunt deseurile provenite din procesele industriale, obiecte uzate precum containere, vehicule, electrocasnice, echipamente industriale si materiale de constructii.

Servicii

Deseuri metalice feroase

  • Deseuri metalice feroase provenite din agricultura (cod 02 01 10)
  • Deseuri feroase din industria siderurgica
  • Pilituri si spanuri feroase
  • Deseuri de ambalaje metalice
  • Deseuri feroase provenite de la vehicule scoase din uz de la diferite mijloace de transport (cod 16 01 17)
  • Deseuri de fier si otel provenite din constructii si demolari (cod 17 04 05, 17 04 07)
  • Deseuri de fier si otel provenite de la maruntirea deseurilor cu continut de metale (cod 19 10 01)

Deseuri metalice neferoase
  Compania noastra achizitioneaza diverse tipologii de deseuri din aluminiu, atat pentru elaborarea aliajelor de aluminiu secundar precum si pentru producerea deseurilor din aluminiu care nu mai sunt deseuri conform Regulamentului UE nr.333/2011.
  Pentru satisfacerea şi menţinerea încrederii clienţilor în calitatea produselor fabricate, noi dorim sa colaboram cu furnizorii care acceptă condiţiile de calitate impuse prin specificatiile tehnice şi care fac dovada aplicării acestor cerinţe

Vehicule scoase din uz (VSU)
  Pretratarea vehiculelor scoase din uz presupune inlaturarea selectiva a materialelor si componentelor periculoase, in termen de maxim 3 luni de la emiterea certificatului de distrugere, pentru a nu contamina deseurile provenite de la VSU, produse de masina de maruntit.
  Tratarea vehiculelor scoase din uz consta in activitati de depoluare, dezmembrare, taiere, maruntire, valorificare sau pregatire pentru eliminarea deseurilor maruntite, precum si orice alta operatiune efectuata in vederea valorificarii si/sau eliminarii vehiculelor scoase din uz si a componentelor lor;
  Reciclarea materialelor rezultate din tratarea si dezmembrarea vehiculelor scoase din uz poate constitui o solutie atat pentru reducerea impactului asupra mediului cat si pentru utilizarea eficienta a resurselor naturale.
  Deseurile provenite de la vehiculele scoase din uz, contin metale feroase, metale neferoase, mase plastice, sticla, cauciuc, materiale textile, hartie. In plus, au in componenta si deseuri de substante periculoase continute in: bateriile de autovehicule, instalatiile de aer conditionat, ecranele LCD din echipamentele electronice, etc.
  Preluam vehicule scoase din uz si detinem autorizatie de eliberare a certificatului de distrugere necesar inscrierii in programul national RABLA.

Program de lucru
Luni-Vineri: 09:00 – 17:00

Galerie foto