Fier Vechi Braila

SOLUTION TEAM SRL

Fier Vechi Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Braila: SOLUTION TEAM SRL.

Solution Team SRL
Colectare fier vechi Braila
0755.668.173 / 0723.870.395

 colectare fier vechi fonta tabla brailaSolution Team SRL este operator economic autorizat pentru colectarea si valorificarea deseurilor feroase si neferoase, ambalaje din hartie, carton din Braila. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in judetul Braila, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste, marirea parcului auto pus la dispozitia clientilor si noile parteneriate legate in domeniu. 

colectare fier vechi tabla fonta brailaPoti sa aduci la noi spre reciclare orice produse din metal, piese vechi, tabla, resturi rezultate in urma proceselor de productie, profile tamplarie, span, doze metalice, folii si ambalaje alimentare din aluminiu, conserve, capace de borcane, tuburi de spray, diverse tipuri de cutii etc. Le vom primi cu placere, iar dumneavoastra veti primi un pret avantajos pentru ele deoarece unele metale sunt foarte valoroase pentru producatori.

 Toti clientii sunt foarte importanti pentru noi, tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine. Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

  Reciclarea metalelor a devenit un fenomen de anvergura. Rata recilclarii metalelor a crescut constant in ultimii ani, iar interesul pentru recuperarea metalelor utile a crescut la randul sau odata cu concentrarea societatii umane asupra sustenabilitatii si a limitarii resurselor. 

colectare fier vechi braila

Beneficiind de o bogata experienta in domeniul deseurilor feroase si neferoase, precum si de utilajele necesare si personal calificat, societatea noastra este recunoscuta pe plan national si in domeniul valorificarii deseurilor.

  Metalele pot fi reciclate in proportie de 90-95% daca sunt colectate selectiv. In procesul de reciclare (deseurile sunt triate pe categorii si apoi retopite), metalul obtinut este turnat si prelucrat in foi sau bare care vor fi folosite pentru fabricatia noilor produse: automobile, articole electro-menajere (frigidere, cuptoare, masini de spalat etc.)

Servicii

colectare fier vechi braila

Colectare deseuri feroase si neferoase, transport, valorificare

  • Colectare deseuri neferoase, cupru, aluminiu, plumb, alama, bronz, inox, acumulatori uzati
  • Colectare fier vechi, fonta, tabla, butelii aragaz, calorifere, tevi, amestecuri metalice
  • Taiere subsoluri, dezafectari constructii sau hale metalice
  • Transport gratuit de la domiciliu cu mijloc de transport propriu