Fier Vechi Bistrita

Fier Vechi Bistrita

Fier Vechi Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Bistrita: Fier Vechi Bistrita.

  Compania REDIVIVUS infiintata in 1996 in municipiul Bistrita, are o baza de prelucrare si valorificare a deseurilor provenite de la centrele de colectare proprii si de la o importanta retea de colaboratori – firme autorizate in colectare si agenti economici generatori de deseuri.
  Baza de prelucrare si valorificare, avand o capacitate de 15.000 tone lunar, poate recicla o gama larga de deseuri metalice si nemetalice.
Preturile la deseuri se negociaza in functie de evolutia pietei precum si in functie de variatia pretului la bursa metalelor de la Londra.
 Pentru protectia solului si subsolului impotriva eventualelor acumulari de rugina provenita din fierul vechi precum si a unor scurgeri de produse petroliere sau uleiuri, sunt luate permanent masuri de urmarire si eliminare a posibilelor surse de contaminare a mediului.

  REDIVIVUS este specializata si autorizata in:

  • Colectarea si valorificarea deseurilor metalice feroase si neferoase, inclusiv vehicule scoase din uz
  • Colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice
  • Colectarea si valorificarea deseurilor de cartoane si hartie

Servicii

Colectare deseuri feroase si neferoase
Vehicule scoase din uz (VSU)
Programul Rabla
  Cei care doresc sa-si schimbe automobilul vechi (de minimum 10 ani, inscris in circulatie in Romania pana cel tarziu pe 31 decembrie 2006) cu unul nou, beneficiind de prima de casare de 3.800 lei, trebuie sa stie ca Programul Rabla 2009 se va derula in trei etape, dupa cum urmeaza:

  • Etapa I: 6 martie - 29 mai;
  • Etapa II: 1 iunie - 31 august;
  • Etapa III: 1 septembrie - 11 decembrie.

Galerie foto