Fier Vechi Arad

Colectare Fier Vechi Arad

Fier Vechi Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Arad: Colectare Fier Vechi Arad.

   Rematinvest a fost infiintata in anul 2003, ca o societate cu raspundere limitata cu capital romano-german. Societatea are sediul administrativ in Cluj-Napoca, de unde se conduc toate operatiunile grupului si unde s-a intocmit strategia de dezvoltare a acestuia. Partenerul nostru este firma germana Scholz AG, unul din cei mai mari reciclatori de fier vechi din Europa. Situata in Cluj-Napoca - centrul economico-financiar al Transilvaniei, REMATINVEST constituie o punte de legatura intre procesatorii de fier vechi din zona si otelarii.

   Impreuna cu societatile din cadrul grupului, REMATINVEST a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din Romania. Cu o traditie de peste o jumatate de secol, societatile din grup desfasoara o gama diversa de activitati in domeniul colectarii, prelucrarii si comercializarii materialelor refolosibile (metale feroase si neferoase, hartie), la un inalt nivel de calitate, nivel impus de piata si de cerintele standardelor. Experienta si dezvoltarea continua a societatii sunt punctele noastre forte. Cu baze de procesare de-a lungul intregii Transilvanii, societatea noasta furnizeaza produse de calitate atat consumatorilor locali, cat si externi.
   Seriozitatea si grija cu care tratam fiecare client sau furnizor in parte au facut ca REMATINVEST sa devina unul dintre cei mai importanti si de incredere parteneri de pe piata materialelor refolosibile din Romania.

   Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc. Toate aceste materiale se proceseaza in bazele proprii conform normelor tehnice in vigoare, urmand ca materia prima secundara sa fie livrata catre combinatele siderurgice. Ultima categorie de materiale reciclabile se preteaza cel mai bine la prelucrarea in instalatii de tip shredder.

Galerie foto