Fier Vechi Alesd

Fier Vechi Alesd

Fier Vechi Alesd reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Alesd: Fier Vechi Alesd.

  Remat Alesd a fost infiintata in anul 1995 prin privatizarea MEBO, ca societate pe actiuni, cu un capital privat. Profilul conmpaniei este "Reciclarea materialeleor refolosibile fieroase si nefioeroase".
  Remat Alesd S.A este una dintre cele mai flexibile companii de reciclare a deseurilor fieroase si neferoase din zona Bihor care ofera servicii in colectarea si reciclarea produselor daunatoare mediului.
  Reciclarea reprezinta colectarea, separarea, procesarea si valorificarea materialelor pentru a putea fi folosite din nou.
  Reciclarea economiseste resursele naturale ale planetei si transforma in resurse valoroase materiale care altfel ar deveni deseuri nerecuperabile. Procesul de reciclare consta in mai multe etape. Incepand cu colectarea, sortarea, pregatirea materialelor si terminand cu transporul toate sunt de o importanta egala pentru noi deoarece ne dorim sa oferim servicii profesionale si de calitate.
  Majoritatea materialelor metalice feroase si neferoase sunt deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata,). Materialele metalice provin si din procesul de colectare de la populate si companii in restructurare, majoritatea fiind materiale vechi sau uzate. Mai putin dar nu de neglijat sunt materialele provenite din bunirile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri si ambalaje metalice.
  Compania noastra are menirea de a proteja mediul inconjurator, de a recicla si de a revalorifica resursele intr-un mod oraganizat si sigur. Fiecare client este important pentru noi, iar scopul nostru este de a duce la indeplinire misiunea si obligatia fiecarei companii care produce deseuri de a recicla materialele refolosibile, care vor fi reintroduse din nou in circuitul industrial.
  Dezmembrarile sunt parte a procesului de reciclare dar pana ca materialele feroase si neferoase sa ajunga sa fie pregatite pentru transport catre clienti, uneori demolarea si dezmembrarea unor fabrici, hale sau utilaje industriale mari, este necesara. Personalul nostru este calificat pentru a presta aceste servicii in conditii de maxima siguranta. Pentru proiecte mai exigente de dezmembrari si demolari colaboram cu firme specializate pe acest domeniu astfel incat timpul de executare al lucrarii se fie scurtat si eficienta maxima.
  Procentul de cupru reciclat din Europa a crescut la 43% in 2008. Productia cuprului electrolitic rafinat secundar a crescut de la 800 la 857 mii tone, in timp ce utilizarea cuprului topit direct a scazut de la 1.242 la 1.150 mii tone.
  O proprietate buna a cuprului este puritatea infinita a acestuia in timpul reciclarii. Reciclarea cuprului se poate face prin robineti vechi, tevi vechi, precum si din deseurile produse prin topirea directa.

Servicii

  • Deseuri feroase: span, tabla, fier vechi, fonta
  • Deseuri neferoase: cupru, aliminiu, bronz, alama

Galerie foto