Fier Vechi Ilfov

SC Donlux Construct SRL

Fier Vechi Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fier Vechi Ilfov: SC Donlux Construct SRL.

SC Donlux Construct SRL
Colectare deseuri feroase-neferoase Ilfov - Bucuresti
0730.023.999

Despre Noi

colectare fier vechi ilfov

SC Donlux Construct SRL are o experienta de 5 ani in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor feroase si neferoase, acesta fiind si obiectul principal de activitate al firmei.

  Suntem o echipa de profesionisti, de oameni calificati, competenti si determinati, sustinuti de o baza tehnica avansata, ceea ce ne permite sa oferim servicii de inalta calitate in conformitate cu standardele europene.

  Dispunem de echipe specializate in debitarea obiectivelor solicitate, atat la inaltime cat si sub apa, si asiguram transportul deseurilor rezultate. De asemenea putem pune la dispozitie echipe de forjatori specializati pentru debitare, transport si cantarirea oricarei cantitati de deseu metalic indiferent de provenienta.

  Societatea noastra isi desfasoara activitatea in conditii de maxima seriozitate, monitorizand vigilent fiecare lucrare si urmand standardele si procedurile de calitate.

  Printre activitatile secundare se numara debitarile industriale, transportul de marfuri generale si agabaritic, dezafectarea halelor, depozitelor, centralelor termice si a agromecurilor.

  Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine.Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

Servicii

- Deseu fier vechi
- Deseu tabla
- Deseu aluminiu
- Deseu alama
- Deseu inox
- Deseu cupru
- Deseu PETColectare Fier Vechi Ilfov
- Deseu carton
- Deseu hartie
- Deseu folie (transparenta si color)
- Deseu policarbonat
- Deseu bidoane HDPE (navete)
- Deseu role ABS
- Deseu cabluri electrice (cupru)
- Calorifere uzate

Colectarea deseurilor se face de catre personalul nostru iar transportul este gratuit in limita a 30 Km pe sens.
In cazul in care deseurile au nevoie de debitare, societatea noastra are posibilitatea de a presta aceste servicii, contra cost, negociabil in functie de cantitati.

Galerie foto